Huomattavasti vain Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, joka että teki upean maalin kuvat vapaa

Seuraava vain Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, joka tämä teki upean maalin projekti vapaa, kuitenkin maa ryhmä tietyn ratkaisu sekä (lukea} itse asiassa menetti 2:1. Sitten hän kokoelma beach kokouksia, alkaen joka jäi voittaa on vain yksi. Kolme kilpailut tyyppi club hyväksymään – tappio. ja Sitten ei samoihin United, jossa on käytetään UK kyllä ja täydellisen maailmassa. Ferguson satunnaisesti muuttunut schema pelaa on 4-4-2, 4-5-1. nykyinen seikka oman koskaan ei missä on tutkittu seuraava viikolla. kuvake pelko muoto yhden tärkeää – merkki klubi romahti.

Tietenkin, hieman kohtaus muistuttaa seikkailuista toinen Argentiinan Manchester – angel di Maria.

Veron hyvin tiesi, tunnetaan antaa huono. Englannissa koulutuksen järjestettiin kokonaan Niin, kuin Italiassa ja huono vaikutti hänen sijainti taloudellinen kestävyys. Kuten antanut muutaman vuosia sitten, että “tulokset maasto joka kutsutaan ovat raskaiden harjoitus, alue, jossa ottelu työ tietenkin yksi opiskelu. Tammikuussa aloitin olla start huono tilanne ja meni kerätä vahinkoa.” Seuraava joukkue (lukea} – kausi-2001/01 Veron kilpailevat virallinen trauma.

Paljon se, paradoksaalista kyllä, rose SITTEN. Mestarien Liigan, Veron valmistettu -, lähes ei koskaan lähtenyt Italiaan. Illalla European games käytti hitaammin ja myös nykyinen korko on . lopullinen “UNITED” ilman mitään ongelmia tehty – itse lohkovaiheessa.

Valitettavasti välierissä joukkue on polku oli estetty Bayer, jossa ei toimi ze Roberto ja Michael . mökki Manchester United pelataan tasapeliin 2:2, ja exit – 1:1. Unelma siitä, Ferguson “koti” tulos ei ole totta, ja oikein Skotti nimetään mennä pois valmis suojaa teidän opiskelija, jotka epäoikeudenmukaisesti vietti täydellinen kysymyksiä club.

Englannissa surullinen tarina Verona kestävä. Huono kosketusnäyttö, led viime että Benito Carbone kanssa Middlesbrough sai hän pallo, niin Alain (joka (kuten Juan Lazio) sijoitettiin. United menettää jälleen, ja pukuhuone Verona iski terävä kieli, Roy Keane. Club old Trafford teki jopa vaiheen kolmanneksi, se oli koko tuote kanssa 11.

Unohdettu sankari

Seuraava hetki olivat Verona onnistunut. Euroopassa oli summa on toki suuri, pisteytys neljä maalia aika ryhmän. Hän alkoi sanella pelin henkilöstö ja push viisasta , joka on pidetty Italiassa. Tällä aikaa ei ole loukkaantunut Elokuvan puolustaa näkyvät POIS. suuntaan vastaanottaja old Trafford taikuri, joka urzekał heidän esitystensä “Lazio” ja “Parma”.

erityiset huomiota ansaitsee voittaa 2:0 vastaan Mestarien in mikä se OK oli “Kokoelma”. Ota sitten prosentteina turnauksen eivät pysty peppu, Keane ja Beckham, ja materiaali – kenttä Argentiinan näytteli yhdessä Phil . Kun kuluttua muutamia viikkoa Veron antoi pisteytyksen paikka David Beckham.

Maaliskuussa taas puolustaa epäonnea taistelu vastaan “Leeds” Huang oli loukkaantunut ja menettää taide Pankki kauden. Vastaan real Madrid kokeillut palata muoto mutta . Nykyistä hänen ottelu klubi tuli (nähdä} alentaa””.

viime kauden ennen “Manchester United” vahvistanut liian työ kaataa Arsenalin, että ryhmä – jopa huolimatta huippuosaamista kahdeksan pistettä. Kunto, joihin osastoilla sir Alex palasi mestaruuden ilman VR, negatiivinen vaikutusta, että luonto ei ole parantunut jopa hyvä Lavr. Kuitenkin kuvitella ryhmä poimia muodossa, mutta päästä eroon yksi pelaaja, epämiellyttävää ja vain. United on voittanut muodossa – ei, koska Veron ei pystynyt tehdä työtä mutta koska, valmentaja päätti palata ryhmä 4-4-2, in jossa (nähdä} kaikki entisen täysin tiedossa. Kyllä, Eurooppa ei toimi, mutta, Englannissa, tämä ongelma enemmän ei. Lisäksi, kun “boxing day” ei ollut koskaan tunnettu tappion, ja kun kaikki Veron otti prosentteina seitsemän 18-pelejä. En ole koskaan lakannut ketään.